Συνολικά 14 μη κυβερνητικοί οργανισμοί και οργανώσεις της Ευρώπης εφιστούν την προσοχή σχετικά με τη μεθοδολογία που ακολουθεί η επισήμανση του Περιβαλλοντικού Αποτυπώματος Προϊόντος (PEF) στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έχει ξεκινήσει η Κομισιόν για τη βιωσιμότητα του συστήματος τροφίμων, ενσωματώνοντας την έννοια σε όλες τις πολιτικές που σχετίζονται με τα τρόφιμα. Ως μέρος αυτής […]
The post Επισήμανση βιωσιμότητας στα τρόφιμα με μεγαλύτερη αναγνώριση για πρακτικές όπως η βιολογική appeared first on ypaithros.gr.