24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Halsey: Εντυπωσίασε με την τεχνική «δείξε λίγο δέρμα» στο κόκκινο χαλί

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Ίσως θα πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι η τάση που θα στιγματίσει τη δικιά μας δεκαετία θα είναι το “nude”. Όχι απολύτως γυμνό, αλλά όσο περισσότερο δέρμα δείχνουμε τόσο πιο in fashion θα είμαστε, κι όσο πιο τολμηρά, μεγάλα και σε περίεργα σημεία του ρούχου είναι τα κοψίματα, τόσο πιο εκκεντρικό και δημιουργικό θα θεωρείται ένα design. Οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας ακολουθούν πιστά, τα τελευταία χρόνια, την τάση «δείξε λίγο δέρμα», ενώ οι celebrities την επιλέγουν συχνά σε δημόσιες εμφανίσεις, προκαλώντας εντύπωση και σχόλια κάθε είδους. Κι όσες φορές κι αν δούμε κοψίματα, δεν θα είναι ποτέ αρκετές και δεν θα πάψουν ποτέ να μας σοκάρουν.  

Instagram @iamhalsey

Το ίδιο πάθαμε και με την τελευταία εμφάνιση της τραγουδίστριας Halsey, η οποία περπάτησε στο κόκκινο χαλί των iHeart Awards με μια δημιουργία του σχεδιαστή Andres Sarda κι ένα look το οποίο είχε επιμεληθεί ο στιλίστας Law Roach, αγαπημένος της Zendaya. Σοκ και δέος προκάλεσε το outfit της εκκεντρικής τραγουδίστριας με τους fans την να την αποθεώνουν και του haters να το θεωρούν υπερβολικά προκλητικό. Μια ολόσωμη φόρμα-εσώρουχο που συνδύαζε λάμψεις, σατέν, sexiness κι ένα beauty look όνειρο, αποτέλεσε το αντικείμενο της βασικής συζήτησης.

Κι αν τα βραβεία στην ουσία απονέμονται με σκοπό να τιμήσουν τη μουσική, κανείς δεν θυμάται τους νικητές και τους ηττημένους, παρά μόνο τα fashion moments του κόκκινου χαλιού. Και η Halsey, σίγουρα κέρδισε το βραβείο της πιο hot εμφάνισης στα φετινά iHeart Awards.

Instagram @iamhalsey

The post Halsey: Εντυπωσίασε με την τεχνική «δείξε λίγο δέρμα» στο κόκκινο χαλί appeared first on InStyle.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Survivor: Αυτοί είναι οι 4 παίκτες που εισβάλλουν απόψε στο παιχνίδι! Τα βιογραφικά τους!

Next Article

Χριστίνα Μπόμπα: Παραδίδει μαθήματα yoga μαζί με την κόρη της, Φιλίππα

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: