24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Μεντβέντεφ: «Ο Τσιτσιπάς μπορεί να με ξεπεράσει»

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

 

Ο Ρώσος τενίστας σε δηλώσεις του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα πρωταθλητή, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως μπορεί να τον ξεπεράσει στην παγκόσμια κατάταξη.

Ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ σε δηλώσεις του έπλεξε το εγκώμιο του Στέφανου Τσιτσιπά, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως ο Έλληνας τενίστας μπορεί να τον ξεπεράσει στην παγκόσμια κατάταξη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σίγουρα κάθε σεζόν είναι διαφορετική. Ο Τσιτσιπάς έφτασε στον τελικό του Australian Open και για διάφορους λόγους είχε ένα δύσκολο τέλος στη σεζόν, αλλά μπορεί να επιστρέψει και να ξεπεράσει εμένα, τον Σίνερ, τον Κάρλος ή τον Νόβακ. Θυμηθείτε ότι εγώ στην αρχή της περσινής σεζόν ήμουν εκτός 10άδας» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στον εαυτό του, είπε πως «σε αυτό το στάδιο της ζωής μου συνεχίζω να βρίσκω τα όριά μου για να καταφέρνω ακόμα περισσότερα πράγματα. Προσπαθώ να γίνω περισσότερο επαγγελματίας, να δουλεύω πιο σκληρά και να είμαι καλύτερος μέσα στο court».

Όσον αφορά την επιστροφή του Ράφα Ναδάλ σε δέκα ημέρες στα γήπεδα, ο Μεντβέντεφ απάντησε:

«Είναι πάντα πρόκληση να παίζεις με τον Ράφα, είναι πολύ δύσκολο να τον κερδίσεις. Με τον Ράφα είχαμε αρκετά “κλειστά” παιχνίδια όπου ένιωθα ότι μπορώ να τον κερδίσω, αλλά αυτός έπαιρνε το προβάδισμα στο τέλος. Οπότε για μένα θα είναι μεγάλη πρόκληση σε περίπτωση που τον αντιμετωπίσω. Δεν γνωρίζω σε τι κατάσταση βρίσκεται και κανείς δεν ξέρει το πως θα διαχειριστεί την επιστροφή του. Αλλά απ’ ό,τι είδα δείχνει να τα πηγαίνει καλά στις προπονήσεις κι αυτό είναι υπέροχο για το τένις».//ΝΚ



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Το γκουρμέ Χριστουγεννιάτικο δείπνο του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ

Next Article

Δεν απέφυγε τη ζημιά ο Κουζμίνσκας

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: