24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Meta: Χάνει 2,8 δισεκατομμύρια δολάρια καθώς τα έσοδα του Facebook πέφτουν για πρώτη φορά

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Η Meta, αυτή τη στιγμή βιώνει οικονομικές δυσκολίες που, στη μακρά ιστορία της, δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ. Το τμήμα Reality Labs συνεχίζει να χάνει δισεκατομμύρια δολάρια την ίδια στιγμή που το Facebook ανέφερε την πρώτη του μείωση στα έσοδα.

Όπως αναφέρθηκε από το The Verge, το δεκαετές σερί συνεχούς αύξησης εσόδων του Facebook έφτασε στο τέλος του καθώς ο γίγαντας των social media ανέφερε μείωση των εσόδων για το δεύτερο τρίμηνο του 2022. Τα έσοδα του Facebook μειώθηκαν κατά 1% στα 28,8 δισεκατομμύρια δολάρια και η εταιρεία λέει ότι αναμένει ότι θα αυξηθεί το τρίτο τρίμηνο.

Τα συνολικά κέρδη για τη μητρική εταιρεία του Facebook, Meta, μειώθηκαν επίσης, αλλά σε πολύ πιο σημαντικό βαθμό: 36% στα 6,6 δισεκατομμύρια δολάρια. Η Reality Labs, το τμήμα που είναι υπεύθυνο για την εικονική πραγματικότητα (VR), την επαυξημένη πραγματικότητα (AR) και την ώθηση της εταιρείας στο λεγόμενο «metaverse», έχασε επιπλέον 2,8 δισεκατομμύρια δολάρια πάνω από τα 2,96 δισεκατομμύρια δολάρια που έχασε το πρώτο τρίμηνο του 2022 και τα 10,2 δισεκατομμύρια δολάρια που έχασε το 2021.

Πηγή: PetaPixel

www.ertnews.gr



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Οι πωλήσεις iPhone στηρίζουν κέρδη κι έσοδα της Apple

Next Article

«Θαύμα» από το MIT: Ερευνητές δημιούργησαν φορητή συσκευή που μετατρέπει το θαλασσινό νερό σε πόσιμο

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: