24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Πιόλι: «Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και τα 90 λεπτά»

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Πιόλι: «Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και τα 90 λεπτά»

Στην πρεμιέρα του Champions League, η Μίλαν γνώρισε την ήττα από τη Λίβερπουλ με 3-2, στην επιστροφή της στη διοργάνωση μετά από οκτώ χρόνια.

Οι Ιταλοί αντιμετωπίζουν αύριο (28/9) την Ατλέντικο Μαδρίτης για τον δεύτερο όμιλο με σκοπό να μαζέψουν τους πρώτους τους βαθμούς.

«Είδαμε ότι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά σε αυτούς τους αγώνες», δήλωσε ο τεχνικός των «ροσονέρι», Στέφανο Πιόλι, σε συνέντευξη Τύπου.

«Δεχθήκαμε γκολ στο Άνφιλντ λόγω κάποιας απροσεξίας και τεχνικών λαθών, πρέπει να παίξουμε σε πολύ υψηλό επίπεδο. Πρέπει να παίζεις απλά, γρήγορα χωρίς να παίρνεις λάθος αποφάσεις, γιατί μπορεί να σε βλάψουν ανά πάσα στιγμή.

Μιλάμε για αντιπάλους που έχουν παίξει στο Champions League για χρόνια, που έχουν φτάσει στους τελικούς. Πιστεύω ότι η εμπειρία στο Λίβερπουλ μπορεί να μας βοηθήσει να είμαστε πιο προετοιμασμένοι και ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα.»

Η ομάδα του Πιόλι είναι αήττητη στη Serie A τη φετινή σεζόν και προέρχεται από τις νίκες επί της Βενέτσια και της Σπέτσια, ενώ οι Ισπανοί, προέρχονται από ήττα από την Αλαβές (1-0) στο πρωτάθλημα και ισοπαλία την πρώτη αγωνιστική με την Πόρτο (0-0).

«Δεν συμφωνώ ότι βρίσκονται σε άσχημη στιγμή, μέχρι το Σάββατο ήταν αήττητοι και βρίσκονται ακόμα κοντά στην κορυφή του πίνακα της La Liga», είπε.

«Είναι μια δυνατή ομάδα με καλά προετοιμασμένο προπονητή και παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου, οι οποίοι είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν κάθε μικρό λάθος. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι για 90 λεπτά».

Ο αγώνας θα έχει ιδιαίτερη σημασία για τον πλέι μέικερ της Μίλαν, Μπραχίμ Ντίαζ, ο οποίος είναι δανεικός από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 22χρονος ήταν σε καλή κατάσταση, πετυχαίνοντας τρία γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του, συμπεριλαμβανομένου ενός εναντίον της Λίβερπουλ.

«Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει μια ομάδα γεμάτη με ταλαντούχους παίκτες που εργάζονται σκληρά. Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη ομάδα στην Ισπανία, αλλά σίγουρα είναι πολύ δυνατές», δήλωσε ο Ντίαζ.

«Είδαμε ότι κερδίζουν πολλά παιχνίδια τα τελευταία λεπτά, είναι μια πολύ ολοκληρωμένη ομάδα».

sports.ert.gr.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Προπονήθηκε και παίζει κόντρα στην Σίτι ο Λιονέλ Μέσι

Next Article

ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ: Πίεσαν οι Ηπειρώτες και ισοφάρισαν 1-1 με Μιλιντσεάνου (video+photos)

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: