24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Ρόμα και Λάτσιο προσφέρουν αξεσουάρ στους οπαδούς τους που εμβολιάζονται

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Ο κορονοϊός συνεχίζει να ταλανίζει τη ανθρωπότητα όμως αυτή προσπαθεί σιγά σιγά να επιστρέψει στην κανονικότητά της, με τους εμβολιασμούς να είναι αυτή τη στιγμή το ισχυρό αντίδοτό της απέναντί του.

Το ίδιο ισχύει και για τον χώρο του αθλητισμού καθώς εδώ και λίγο καιρό έχει αρχίσει η επιστροφή των φιλάθλων στις εξέδρες υπό την προϋπόθεση πως έχουν να επιδείξουν κάποιο πιστοποιητικού εμβολιασμού ή έστω κάποιου αρνητικό τεστ κορονοϊού πριν την είσοδό τους στα γήπεδα.

Στην Ιταλία, που ήταν μία από τις χώρες που χτυπήθηκαν αλύπητα από τον κορονοϊού και έχει θρηνήσει δεκάδες χιλιάδες νεκρούς τον τελευταίο 1,5 χρόνο τα γήπεδα είναι ξανά έτοιμα να υποδεχτούν μεγάλες μάζες φιλάθλων, όμως και οι ομάδες κάνουν αγώνα προκειμένου να πείσουν όσους περισσότερους φιλάθλους μπορούν, να προχωρήσουν σε εμβολιασμό.

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις των δύο ομάδων της αιώνιας πόλης, Ρόμα και Λάτσιο, που άφησαν στην άκρη την όποια κόντρα έχουν σε ποδοσφαιρικό επίπεδο και επέλεξαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους στη μάχη κατά της πανδημίας.

Όπως έγινε γνωστό, ήρθαν σε συμφωνία με τον ιταλικό Ερυθρό Σταυρό και συμμετέχουν στο πρόγραμμα “Επιστρέφουμε στο στάδιο, εμβολιαζόμαστε”, το οποίο άρχισε την Πέμπτη και έχει διάρκεια μέχρι την Παρασκευή (13/8).

Μέσω αυτού, όποιοι φίλαθλοι των δύο ομάδων εμβολιαστούν μέσα σε αυτό το διήμερο, θα λάβουν επίσημα αξεσουάρ των δύο ομάδων, με τους λύκους και τους αετούς να ανακοινώνουν πως θα τα προσφέρουν δωρεάν για τους φίλους τους μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Άρης: Έδωσε τα χέρια με Πουλιανίτη

Next Article

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ “ψάχτηκαν” για τον Ολλανδό χαφ, Μαρκ Ντίμερς, που όμως τραυματίστηκε στον μηνίσκο

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: