24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Τα Ζώδια σήμερα: Δευτέρα (18/12) – Ζυγοί έρχεστε κοντά στις επιδιώξεις σας

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Σήμερα, Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία και δίνει στα ζώδια μία θετική όψη. Ενισχύει την αισιοδοξία και την ενέργεια ενώ νέες ιδέες και επιχειρήματα κάνουν την εμφάνισή τους.

Κριός

Απόφυγε συζητήσεις για νομικά θέματα καθώς δεν μπορείς να εντοπίσεις τα πιθανά λάθη. Συναντήσεις με άτομα του συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος, σου φτιάχνουν στην διάθεση. Έχεις ανάγκη για επικοινωνία.

Ταύρος

Διεκδικείς οικονομικά που πιστεύεις ότι σου αξίζουν. Επικεντρώσου στις συναισθηματικές και υλικές ανάγκες που έχει για να νιώσεις ασφάλεια. Προσοχή σε πρόσωπα από το παρελθόν που σου προκαλούν απογοήτευση.

Δίδυμος

Συζητήσεις οικονομικές, σου αποδίδουν σημαντικά κέρδη. Επιβάλλεις την γνώμη σου και προκαλείς εντάσεις στους άλλους. Εξέφρασε τα συναισθήματά σου στον/στην σύντροφό σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος/η, γνωριμίες σου ανεβάζουν την διάθεση.

Καρκίνος

Ξεκαθαρίζεις καταστάσεις που σε ενοχλούν καθώς η ισορροπία παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Είσαι διαλλακτικός/ή σε νέα πράγματα και με αυτό τον τρόπο πετυχαίνεις τους στόχους σου.

Λέων

Πρόσεχε την ανάγκη σου να τραβήξεις την προσοχή γιατί ενοχλεί τα κοντινά σου πρόσωπα. Έχεις δημιουργικό ενδιαφέρον και διάθεση να ασχοληθείς με επαγγελματικές υποχρεώσεις. Περνάς όμορφα με φίλους.

Παρθένος

Ευνοϊκές συνεργασίες και επαγγελματικές συμφωνίες, σου δίνουν την ευκαιρία ανέλιξης. Αντιμετωπίζεις θέματα οικονομικά και ακίνητης περιουσίας. Ασχολείσαι με την οικογένεια και δίνεις λύσεις σε προβλήματα.

Ζυγός

Η ζεστασιά από την οικογένεια σε ικανοποιεί και σε φέρνει κοντά στις επιδιώξεις σου. Δείχνεις κατανόηση στα κοντινά σου πρόσωπα και νιώθεις όμορφα να περνάς ώρες μαζί τους. Κλείνεις συμφωνίες με απόλυτη επιτυχία.

Σκορπιός

Η εσωτερική σύγκρουση σε οδηγεί σε ένταση και λάθος αποφάσεις ενώ θέματα επικοινωνίας έχουν θετικές εξελίξεις. Λύνεις οικονομικά θέματα που σε ταλαιπωρούν και το απόγευμα συναντάς άτομα από το φιλικό σου περιβάλλον.

Τοξότης

Επενδύεις στις συνεργασίες και πρωταγωνιστείς με δυναμισμό. Ωστόσο, καλό είναι να βάλεις στην άκρη τον εκνευρισμό που επηρεάζει τον ψυχισμό σου αλλά και τους γύρω σου. Περίμενε λίγο ακόμη για νέα ξεκινήματα.

Αιγόκερως

Προσπαθείς να αντιμετωπίσεις καταστάσεις από το παρελθόν και ζητάς απομόνωση από όλους. Καθοριστικό ρόλο στις συνεργασίες σου παίζει η αποφασιστικότητα που επιδεικνύεις και πιθανόν θα έχεις σημαντικές συμφωνίες.

Υδροχόος

Σε απασχολούν θέματα ακίνητης περιουσίας και θέλει ιδιαίτερη προσοχή να μην οδηγηθείς σε λανθασμένες αποφάσεις. Εποικοδομητικές συμφωνίες στο εμπόριο. Επικοινωνείς με πρόσωπα της οικογένειάς σου και ξεκαθαρίζεις καταστάσεις που εκκρεμούν.

Ιχθύς

Θέλεις να απομονωθείς καθώς το παρελθόν κάνει την εμφάνισή του και σε προβληματίζει. Δείξε συγκέντρωση στις ευθύνες στον χώρο της δουλειάς και άσε τους συναισθηματισμούς πίσω.

The post Τα Ζώδια σήμερα: Δευτέρα (18/12) – Ζυγοί έρχεστε κοντά στις επιδιώξεις σας appeared first on InStyle.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Σε αυτό το φιλανθρωπικό event ήταν όλοι εκεί – Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της Γιάννας Τερζή

Next Article

Σπύρος Παπαδόπουλος: Το άγνωστο τηλεφώνημα με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στις 11 το βράδυ

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: