24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Το trend “λευκασμένα φρύδια” πάει κι έρχεται κι απλά παρατηρήστε το!

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Ενα από τα πιο παράξενα trend φρυδιών έχει επανέλθει. Τα λευκασμένα φρύδια που μεσουράνησαν στα 90’s με τη Madonna να τα υιοθετεί είναι ξανά στο προσκήνιο, θέλοντας προφανώς να επισημανθεί όλο αυτό το πίσω-μπρος της εποχής.

Προσωπικά, δεν τη βρίσκω κολακευτική ως τάση, καθώς είναι σα να σβήνει την ένταση και δύναμη του βλέμματος. Ωστόσο, διασημότητες όπως η Lizzo, η FKA Twigs, επώνυμα μοντέλα και πολλές ιδιαίτερες περσόνες του TikTok κυκλοφορούν αραιά και που με bleached brows, όπως το λένε (ακόμη και δημιουργώντας τα για ένα μόνο look), χρησιμοποιώντας τα τόσο ανοιχτά φρύδια σαν ένα λευκό καμβά, που μπορεί να μεταμορφώσει το πρόσωπο με το makeup 

O makeup artist των stars Kevyn Aucoin είχε γράφει σχετικά γι’ αυτή την τάση στο βιβλίο του το 1997, Making Faces. Ο ίδιος μάλιστα είχε ασπρίσει τα φρύδια της Linda Evangelista και της Kate Moss, γράφοντας σχετικά: “Αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να αλλάξετε την όψη του προσώπου, απλώς ασπρίζοντας τα φρύδια σας. Ένα λευκασμένο φρύδι μαλακώνει την έκφραση, σε αντίθεση με το πιο σκούρο που δημιουργεί ένταση.”

Το ρεπορτάζ πάντως λέει, ότι το trend άρχισε να κάνει δειλά την εμφάνισή του λόγω της πανδημίας και μάλιστα πολλοί είναι οι makeup artists που αναφέρουν ότι το λευκό στα φρύδια λειτουργεί σαν  μια μάσκα προσώπου που εξυπηρετεί να δει κανείς την αληθινή λάμψη στα μάτια. “Είναι τρελό πώς αλλάζει δραστικά η ενέργεια σ’ αυτά”, δήλωσε χαρακτηριστικά μια φίλη του μακιγιάζ.

Προτείνω να παρατηρήσετε το trend κι όπως κάθε φορά, αποκωδικοποιήστε το πριν (αν κι εφόσον) το υιοθετήσετε.

 

The post Το trend “λευκασμένα φρύδια” πάει κι έρχεται κι απλά παρατηρήστε το! appeared first on Instyle GR.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Τζούλια Νόβα: Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι! Η απόφαση για τον τοκετό στο σπίτι

Next Article

Μπουράκ Χακί: «Έχω αισθανθεί ενόχληση από Τούρκους όταν μιλάω για την αγάπη μου προς την Ελλάδα»

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: