24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Tommy Lee: Kατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Ο ντράμερ των Mötley Crüe κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Page Six το φερόμενο ως θύμα δήλωσε: «Με άγγιζε βίαια, με φιλούσε και προσπαθούσε να με αναγκάσει να του κάνω στοματικό σεξ». Στη μήνυση αναφέρεται επίσης, πως όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια μιας πτήσης 40 λεπτών από το San Diego προς την California, το 2003.

Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι προσκλήθηκε στο ελικόπτερο από τον πιλότο David Martz, με τον οποίο είχε δημιουργήσει φιλική σχέση στο παρελθόν.

Η γυναίκα λέει ότι ο Martz της έδωσε ένα ποτό που δεν κατανάλωσε. Ισχυρίζεται ότι ο Martz και ο Lee έπιναν, κάπνιζαν μαριχουάνα και έκαναν κοκαΐνη κατά τη διάρκεια της πτήσης. Κάποια στιγμή, ο Martz τη ρώτησε μέσω του συστήματος ακουστικών του ελικοπτέρου γιατί δεν έπινε και είπε ότι θα έπρεπε «απλώς να χαλαρώσει», γράφει η μήνυση.

Aναφέρει ότι ο Martz την διέταξε τελικά να φτάσει στο πιλοτήριο για να καθίσει στην αγκαλιά του Lee για να έχει την καλύτερη θέα. Νιώθοντας «τεράστια πίεση», συμφώνησε, αναφέρει η κατάθεση. Σχεδόν αμέσως, ο Lee άρχισε να τη ψηλαφίζει και να τη φιλάει, ισχυρίζεται, και όταν προσπάθησε να απομακρυνθεί, «αυτός έγινε πιο έντονος».

Ο Lee κατέβασε το παντελόνι του και προσπάθησε να πιέσει το κεφάλι της προς τα γεννητικά του όργανα. Σε αυτό το σημείο, η ενάγουσα έκλαιγε, αλλά δεν είχε πού να πάει».

Η ίδια ζητά αποζημίωση για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, συμπεριλαμβανομένων των ιατρικών εξόδων, της απώλειας κερδών.

Να σημειώσουμε ότι ο rocker των Mötley Crüe είναι παντρεμένος από το 2019 με την Brittany Furlan.

The post Tommy Lee: Kατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση appeared first on InStyle.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 18/12: Αισιόδοξη σκέψη και διάθεση

Next Article

Μαρίνα Ασλάνογλου: «Δεν έχω ακούσει κάποιο ομόφυλο ζευγάρι να έχει κακοποιήσει το παιδί του ή να το έχει σκοτώσει»

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: