24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Tori Spelling: Χωριστοί δρόμοι με τον σύζυγό της έπειτα από 17 χρόνια γάμου

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Η Tori Spelling δεν περνάει και την καλύτερη εποχή της.

Αυτή και ο σύζυγός της, Dean McDermott, παίρνουν χωριστούς δρόμους.

Ο56χρονος McDermott ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Instagram ότι αυτός και η 50χρονη Spelling χωρίζουν, έπειτα από 17 χρόνια γάμου και 18 συνολικά κοινής ζωής.

Με μεγάλη θλίψη και πολύ πολύ βαριά καρδιά, έπειτα από 18 χρόνια μαζί και 5 καταπληκτικά παιδιά, η Tori Spelling και εγώ αποφασίσαμε να τραβήξουμε χωριστούς δρόμους και να ξεκινήσουμε ένα νέο δικό μας ταξίδι“, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του, στην οποία έχει ανεβάσει δύο φωτογραφίες, μία του ίδιου και της Spelling, καθώς και μια των δύο πρώην πλέον με τα παιδιά τους.

“Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί ως στοργικοί γονείς και θα καθοδηγήσουμε και θα αγαπήσουμε τα παιδιά μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή”, συνέχισε. “Ζητάμε από όλους σας να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή, καθώς παίρνουμε αυτό το διάστημα για να περιβάλλουμε την οικογένειά μας με αγάπη και να δουλέψουμε για να το ξεπεράσουμε αυτό. Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη και την καλοσύνη σας.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 7 Μαΐου 2006 και ανανέωσε τους όρκους του στις 8 Μαΐου 2010. Έχουν πέντε παιδιά – τις κόρες Stella Doreen, 14 ετών, Hattie Margaret, 11 ετών και τους γιους Liam Aaron, 16 ετών, Finn Davey, 10 ετών και Beau Dean, 6 ετών. Πάντως, η ανάρτηση του McDermott δεν είναι πλέον διαθέσιμη στο Instagram.

Η ανακοίνωση του χωρισμού του McDermott ήρθε καθώς η Spelling δημοσίευσε οικογενειακές φωτογραφίες ενώ γιόρταζε τα γενέθλια της κόρης της Stella.

Οι δύο ηθοποιοί έχουν επανειλημμένα αποκρούσει τις φήμες σχετικά με τα οικογενειακά τους προβλήματα, παρά τις αυξανόμενες ενδείξεις ότι ο χωρισμός ήταν επικείμενος. Οι φήμες για χωρισμό ξεκίνησαν για πρώτη φορά όταν η Spelling εντοπίστηκε χωρίς τη βέρα της τον Μάρτιο του 2021.

Η σταρ παραδέχτηκε στη συνέχεια δύο μήνες αργότερα ότι εκείνη και ο McDermott κοιμόνταν σε ξεχωριστά δωμάτια. “Αυτήν τη στιγμή, τα παιδιά και τα σκυλιά μου κοιμούνται στο κρεβάτι μου“, είπε στον φίλο της Jeff Lewis στη ραδιοφωνική του εκπομπή στο SiriusXM εκείνο τον Ιούνιο, προσθέτοντας ότι ο πρώην παρουσιαστής του “Chopped Canada” είχε φύγει για “άλλη χώρα” για να γυρίσει ένα πρότζεκτ. Στη συνέχεια, ο ίδιος ο McDermott ασχολήθηκε με τις φήμες τον Σεπτέμβριο του 2021, υποβαθμίζοντας την ύπαρξη οποιασδήποτε συζυγικής διαμάχης.

The post Tori Spelling: Χωριστοί δρόμοι με τον σύζυγό της έπειτα από 17 χρόνια γάμου appeared first on InStyle.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Κριός, Λέων, Τοξότης: Αυτά είναι τα όριά του στη σχέση

Next Article

Ναρκισσιστές: Τα 6 κορυφαία σημάδια των ειδικών για να τους εντοπίσετε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: